Bouwen

Bouwbegeleiding

Wilt u uw bouwplan in eigen beheer uitvoeren? Ook hierin bieden wij een diversiteit van mogelijkheden. Wij kunnen uw bouwplan begeleiden en aansturen, voor een efficient en doelmatig bouwproces.

Om kosten te besparen kiezen veel mensen ervoor om veel bouwzaken in eigen beheer uit te voeren. Dit is ook mogelijk bij ons bedrijf. Wij kunnen zorgen voor vakbekwaam bouwpersoneel voor de tijdrovende en constructieve handelingen die u liever door een professional laat uitvoeren.

Wij werken uiteraard ook veel met flexwerkers en ZZP-ers, wij selecteren het goed bouwpersoneel voor een marktconforme prijs. Wij onderscheiden ons dat onze medewerkers onder onze CAR- en aansprakelijkheidsverzekeringen vallen: indien je zelf rechtstreeks met een klussenbedrijf of ZZp-er aan de slag wilt, adviseren wij te vragen om geldende polissen C.A.R. en B.A.V.-verzekeringen. Het ontbreken van de benodigde verzekeringen kan bij calamiteiten u de nodige kopzorgen opleveren. Een Bouwgarant aannemer is verplicht te beschikken over de benodigde verzekeringen, vak- en handelsbekwaamheid.

Zo kunnen wij u toch een stukje zekerheid bieden en onze bijdrage doen in uw bouwproject.

Informeer gerust naar de mogelijkheden…