3D-visualisatie

3D-visualisatie noemen wij configuratie van een bouwontwerp dat tot stand komt door het inkleuren van zoveel mogelijk bestaande bouwmaterialen en omgevingsvormen om zo een realistisch mogelijk ontwerp van een bouwplan te maken.

Veel mensen hebben in het verleden gekozen voor een bouw-ontwerp in 2D, waarbij een toch een beroep gedaan werd op het voorstellingsvermogen van de opdrachtgever. Bij investeringen die u slechts enkele malen in een leven doet, willen wij alles doen om u inzicht te geven in het beoogde eindresultaat.

Door te investeren in de meest recente computer-technologieen, geven wij u de mogelijkheid om hier maximaal van te profiteren. Wij zijn toonaangevend in het maken van deze 3D-visualisatie’s. Wijzigingen tijdens de bouw leidden meestal tot onnodige misverstanden, extra bouwkosten en een verkeerde interpretatie van de plannen.

Twijfelt u over de kleuren van de te kiezen gevelstenen, kozijnen, dakpannen alsmedee omgevingsinvulling: geen probleem, wij kunnen het ontwerp voorzien van alle mogelijke kleuren en materiaalsoorten tot het moment dat het bouwplan passend is aan uw wensen.

Kies voor deze 3D-technologie die wij graag voor u op maat verzorgen.

Op de slide-show kunt u zien hoe 1 identieke vrijstaande villa door rendering meerdere gezichten kan hebben.