Over Van Els

Bedrijfsprofiel

Vanaf 1977 is Bouwbedrijf van Els een veelzijdige bouwonderneming welke zich bezig houd met het ontwikkelen en realiseren van verbouw- en nieuwbouwprojecten voor zakelijke en particuliere markt. In het verleden hebben wij ook opdrachten uitgevoerd voor overheidsinstellingen en de Koninklijke familie.

Speerpunten in onze onderneming zijn organisatie, kwaliteit en flexibiliteit. Onze vaste medewerkers worden dagelijks ondersteund door medewerkers van diverse onderaannemers, waar wij al jaren ervaring mee hebben en waarvan wij weten dat zij onze bedrijfs-filosofie overbrengen naar onze opdrachtgevers.

Specialisme is het compleet verzorgen van ontwerp tot oplevering van nieuwbouw woningen en een grote diversiteit aan verbouwingen. Wij kunnen voor de start van onze werkzaamheden door middel van geavanceerde computer animaties u een kijkje laten nemen in het beoogde eindresultaat van uw bouwplan. Uniek in de regio Land van Cuijk en Nijmegen.

Neem gerust contact op met ons bedrijf voor maken het een vrijblijvende afspraak en/of intakegesprek, dan kunnen wij laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Over mij

Het maken van bouwkundige tekeningen is altijd een passie voor mij geweest. De ontwikkeling op dat gebied is vanaf de jaren 90 tot heden in een sneltreinvaart gegaan. Ik heb in 2003 besloten op deze trein te springen en mee te reizen in deze technologie van bouwkundige visualisaties ofwel artist impressions.

Bij duurzame investeringen, zoals de aankoop van een nieuwe auto wordt steeds vaker gebruik gemaakt van configuratie. Kleur, lichtmetalen velgen en interieur worden door u ingevuld om uiteindelijk uw droomauto samen te stellen.

Iedere woning is uniek en komt zeker niet van de lopende band. U gaat dan op zoek naar een woning-configurator, iemand die uw woning met droomverbouwing gaat visualiseren. U hoeft niet meer verder te zoeken: u bent nu aan het juiste adres.

De configuraties die wij maken zijn levensecht door toepassing van echte gevelstenen, dakpannen, schaduw- en lichtinvallen en zelfs weersinvloeden.

“The sky is the limit” onbegrensde mogelijkheden in 3D-visualisatie om onze opdrachtgevers meer inzicht te geven in hun bouwplan. Een technologie die nog steeds in ontwikkeling is en waar wij nog maandelijks in blijven investeren om u maximaal mee van dienst te zijn.

Andres van Els